Ga naar de inhoud
4.6 - 19 reviews

Ons team

We bundelen onze jarenlange ervaringen in het werken met mensen en organisaties in ons gezamenlijke doel: Een bijdrage leveren aan persoonlijke en professionele ontwikkeling en aan een eerlijke en gelijkwaardige wereld.

We geloven dat mensen door objectieve (zelf)kennis betere keuzes kunnen maken, zowel zakelijk als privé.

Wij geloven in een eerlijke en gelijkwaardige wereld waarin iedereen zijn of haar beste zelf kan zijn. Wij bieden het objectieve inzicht waarmee je zelfbewuste keuzes maakt en jezelf optimaal kunt ontwikkelen, ongeacht je achtergrond, etniciteit, opleiding of leeftijd.

Gusta Timmermans, Founder

Door haar jarenlange ervaring in de uitzendbranche, als mede-eigenaar van een wervings- en selectiebureau en haar ervaring als hoofd recruitment bij ING Nederland en ING wereldwijd heeft ze zich ontwikkeld tot een ware expert op haar vakgebied.

Ze startte in 2018 haar strategisch advies bureau Recruitment Builders om organisaties te adviseren over het aannemen en behouden van personeel. Tevens schreef ze twee boeken: “199 vragen voor een succesvol selectiegesprek” en in 2021 “Handboek Recruitment en Employer Branding”.

‘Ik geloof in een eerlijke en gelijkwaardige wereld waarin iedereen zijn of haar beste zelf kan zijn. Door het bieden van onze objectieve inzichten hoop ik bij te dragen aan zelfbewuste keuzes, persoonlijke ontwikkeling, ongeacht je achtergrond.’

Marilou van der Keur, Expert Development, Training & Coaching

Marilou voelt zich als een kok en sommelier in de wereld van communicatie, veranderingspsychologie en marketing.

Ze traint, coacht en adviseert op een waarderende en uitdagende manier, vanuit mooie en goed gemixte modellen en theorieën in de vakgebieden training en (loopbaan)coaching, om de optimale ontwikkeling van mensen te laten ontstaan vanuit hun unieke zelf.
Dit doet ze met humor, focus, authenticiteit en respect, om te inspireren, motiveren en helderheid te creëren.

‘If you deny people their own voice, you’ll have no idea of who they are.’ – Alice Walker

Jean Pierre van Tiggelen, Vice President of International Sales

Jean Pierre heeft meer dan 30 jaar managementervaring in de IT-industrie. Hij weet als geen andere hoe belangrijk het is ervoor te zorgen dat de juiste medewerker op de juiste plaats in de organisatie zit. Bovendien heeft hij geleerd dat het succes van teams bepaald wordt door het succes van de juiste individuen die met elkaar samenwerken. Hij heeft hier altijd sterk op gestuurd tijdens sollicitaties en loopbaangesprekken.

Het startpunt hiervan zijn, wat Jean Pierre betreft, altijd de vragen: “wie ben je? wat wil je? wat kun je?” Die vragen goed beantwoorden is de essentie van alles wat je doet.

“Vergeet niet, het is de geheime kracht, diep in ons weggeborgen, die onze drijfveren stuurt; daar komt die overredende stem vandaan, daar ligt de kern van het leven, daar, zouden we zelfs kunnen zeggen, is de mens zich zelve.” Marcus Aurelius (121-180 BC)

Wouter Matthijs, Commercieel Directeur

Met meer dan 30 jaar ervaring als directeur bij zowel grote als kleine ondernemingen in verschillende branches, weet Wouter als geen ander wat nodig is om uit te blinken. Zijn kennis en inzichten zijn gebaseerd op een schat aan ervaring en de overtuiging dat passie, talent en focus dé brandstof zijn.

Zoals Steve Jobs treffend zei: “The only way to do great work is to love what you do”.

Wouter gelooft sterk in het belang van drive en karakter. Zelfinzicht in je persoonlijkheid, ambities en competenties zijn daarbij een krachtig hulpmiddel om je eigen weg te vinden en doelen te bereiken. Voor organisaties is het van onschatbare waarde om een helder beeld te hebben van de dynamiek binnen teams en het potentieel van het bedrijf als geheel.

Laat je inspireren door Wouters ervaring en passie en ontdek hoe een goed gesprek het begin kan zijn van een boeiende reis.

Rianne Boonstoppel, Directeur Operations

Rianne, operationeel directeur van ons innovatieve platform, brengt een rijke expertise in procesoptimalisatie van een volledige bedrijfsvoering. Geïnspireerd door de tijdloze wijsheid van Confucius: “Kies een baan waar je van houdt en je hoeft geen dag te werken,” streeft ze naar het vormgeven van een omgeving waarin iedereen zijn potentieel kan benutten.

Met meer dan 15 jaar ervaring in diverse sectoren, heeft Rianne een bewezen staat van dienst in het strategisch detecteren van knelpunten, het verbeteren van bedrijfsprocessen en het ondersteunen van persoonlijke ontwikkeling. Haar benadering is gebaseerd op integriteit, transparantie en een diepgaand begrip van de dynamiek binnen organisaties.

Rianne gelooft sterk in de kracht van samenwerking en nodigt je uit om samen een toekomst te creëren waarin iedereen zijn innerlijke stem kan volgen. “Laten we onze stemmen verenigen en samen het verschil maken.” Welkom bij Voice Your Future, waar jouw unieke stem inzicht geeft in wie je bent en wat je kunt bereiken.

Kerwin Bradshaw, Specialist in Leiderschapstraining, Ontwikkeling en Coaching, Trainer

Kerwin voelt zich als een componist in de wereld van leiderschap, persoonlijke groei en coaching, waarbij hij mensen helpt hun eigen bron van energie en inspiratie te ontdekken.

Hij traint, coacht en adviseert op een inspirerende en empathische manier, gebruikmakend van zorgvuldig samengestelde modellen en theorieën op het gebied van training, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Zijn doel is om de optimale groei van mensen te stimuleren vanuit hun authentieke zelf. Dit doet hij met vastberadenheid, creativiteit, authenticiteit en respect, waardoor hij mensen motiveert, inspireert en diepgaande inzichten biedt.

“Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it.”
― Maya Angelou