Hoe werkt het

 

Elke stem is uniek, net zoals je vingerafdrukken of je iris. Onze stemanalyse geeft met een stemopname van enkele minuten inzicht in de persoon achter de stem. 

Met de stemanalyse opname meten we de elektrische activiteit van je stembanden in combinatie met de hersenen om krachtige eigenschappen te benoemen. 

Een analytisch computerprogramma meet en vertaalt de unieke trillingen en frequenties van jouw stem en verbindt dit aan wie je bent en wat je kunt.

We combineren de krachten van de wetenschap, innovatie en bestaande, bewezen modellen. Daardoor is ons persoonlijkheidsrapport completer dan alle andere.

 

Unieke objectieve stemanalyse

Onze methode is objectief en haalt het menselijke oordeel uit de test. Dat is belangrijk, want iedere menselijke adviseur brengt eigen ervaringen en oordelen met zich mee, hoe goed bedoeld ook. Een objectieve, data-gedreven test zorgt ervoor dat zulke oordelen niet mee kunnen spelen. Hetzelfde geldt voor achtergrond, etniciteit, opleiding of leeftijd.  Dat is wel zo eerlijk.

 

Je krijgt antwoorden op vragen als:

Om je persoonlijkheid te beschrijven, werken we met enneagrammen, een persoonlijkheidstheorie Dit model onderscheidt negen types met verschillende kenmerken. Van alle negen enneagramtypen zit er wel iets in je, maar bij de meeste mensen is één type dominant.

In dit gedeelte laten we je zien in welke werkomgeving jij het beste past. Dit doen we op basis van de zes typen werkomgevingen in het RIASEC-model van John L. Holland.

Hier laten we je zien hoe jij het liefste leert. Dat doen we op basis van het model van David Kolb. Hierin worden vier gedragingen en vier bijhorende leerstijlen onderscheiden.

Hier laten we zien welke beroepscategorieën het beste bij je persoonlijkheid passen. We gebruiken daarvoor de 27 categorieën van de Nationale Beroepen Gids en geven inzicht in bijpassende beroepen.

Hier laten we je zien hoe jij scoort op 29 competenties.

Dat doen we op basis van de indeling zoals in het boek The Art of Management van M.A. Nieuwenhuis (ISBN-13: 978-90-806665-1-1, 2003-2010). Competenties zijn een samenstel van kennis, vaardigheden en eigenschappen. De competenties zijn gericht op de werkomgeving, maar ze zijn ook bruikbaar voor bijvoorbeeld studenten.

We laten je binnen een competentie zien hoe je scoort op drie verschillende niveaus.

 

Hoe ziet het rapport eruit?

 

Het persoonlijke rapport geeft een compleet beeld over jezelf. Omdat we de data toepassen op meerdere beproefde testmethodes geven we je zo een veel breder beeld dan je normaal gesproken uit één test krijgt. Geen lastige vragenlijsten, alleen tellen tot 100. Zo geven we ook aan wat je met de resultaten kunt, bijvoorbeeld welke banen bij je passen, welke competenties je verder kunt ontwikkelen en wat de kansen zijn op het vinden van een baan in die richting.

Je stem zegt alles.
Tel tot 100, dan laten wij je zien wie je bent en wat je kunt.

Ik wil het assessment doen

Voice Your Future - Smiling employers