Onze team

We bundelen onze jarenlange ervaringen in het werken met mensen en organisaties in ons gezamenlijke doel: Een bijdrage  leveren aan persoonlijke en professionele ontwikkeling en aan een eerlijke en gelijkwaardige wereld.

We geloven dat mensen door objectieve (zelf)kennis betere keuzes kunnen maken, zowel zakelijk als privé.

Wij geloven in een eerlijke en gelijkwaardige wereld waarin iedereen zijn of haar beste zelf kan zijn. Wij bieden het objectieve inzicht waarmee je zelfbewuste keuzes maakt en jezelf optimaal kunt ontwikkelen, ongeacht je achtergrond, etniciteit, opleiding of leeftijd.

Voice Your Future Gusta Timmermans

Gusta Timmermans, Founder

Door haar jarenlange ervaring in de uitzendbranche, als mede-eigenaar van een wervings- en selectiebureau en haar ervaring als hoofd recruitment bij ING Nederland en ING wereldwijd heeft ze zich ontwikkeld tot een ware expert op haar vakgebied.

Ze startte in 2018 haar strategisch advies bureau Recruitment Builders om organisaties te adviseren over het aannemen en behouden van personeel. Tevens schreef ze twee boeken: “199 vragen voor een succesvol selectiegesprek”  en in 2021 “Handboek Recruitment en Employer Branding”.

‘Ik geloof in een eerlijke en gelijkwaardige wereld waarin iedereen zijn of haar beste zelf kan zijn. Door het bieden van onze objectieve inzichten hoop ik bij te dragen aan zelfbewuste keuzes, persoonlijke ontwikkeling, ongeacht je achtergrond.’

Marilou van der Keur, Expert Development, Training & Coaching

Marilou voelt zich als een kok en sommelier in de wereld van communicatie, veranderingspsychologie en marketing.

Ze traint, coacht en adviseert op een waarderende en uitdagende manier, vanuit mooie en goed gemixte modellen en theorieën in de vakgebieden training en (loopbaan)coaching, om de optimale ontwikkeling van mensen te laten ontstaan vanuit hun unieke zelf.
Dit doet ze met humor, focus, authenticiteit en respect, om te inspireren, motiveren en helderheid te creëren.

‘If you deny people their own voice, you’ll have no idea of who they are.’ – Alice Walker

Sander Poos, Co-Founder

Sander is een doorgewinterde senior manager en specialist in de wereld van recruitment, management, scale-ups en start-ups. 

Na zijn start als HR Manager heeft hij daarna een fascinatie opgebouwd voor Human Capital en de complexiteit van output en intrinsieke motivaties bij mensen. Sander heeft in diverse senior management posities, waaronder Managing Director Benelux bij Indeed.com, veel ervaring opgedaan in het neerzetten en uitbouwen van hyper growth ondernemingen.

‘The starting point for improvement is to recognize the need’ 

Ester Leibbrand, Expert Lifelong Career Guidance

Ester is een ervaren strategisch adviseur op het gebied van een leven lang ontwikkelen. Zij is inhoudelijk sterk, creatief, deskundig, mensgericht en een tikje eigenzinnig. Mijn ervaring strekt zich uit over verschillende functies, van consultant, senior loopbaanadviseur en executive coach, tot conceptontwikkelaar en beleidsadviseur op HRM/HRD gebied bij organisaties en overheden.

Haar focus ligt op het snijvlak van HRD, talentontwikkeling, arbeidsmarktvraagstukken en loopbaanontwikkeling binnen leven lang ontwikkelen. Denk aan duurzame inzetbaarheid, loopbaanontwikkeling, ontwikkellijnen opzetten, cultuurveranderingen, coachen van directie/management.

‘Alle ontwikkeling begint bij het vergroten van zelfinzicht.’