Ga naar de inhoud
4,5 - 15 reviews

Hoe werkt het

Elke stem is uniek, net zoals je vingerafdrukken of je iris. Onze stemanalyse geeft met een stemopname van enkele minuten inzicht in de persoon achter de stem. Met de stemanalyse opname meten we de elektrische activiteit van je stembanden in combinatie met de hersenen om krachtige eigenschappen te benoemen. Een analytisch computerprogramma meet en vertaalt de unieke trillingen en frequenties van jouw stem en verbindt dit aan wie je bent en wat je kunt. We combineren de krachten van de wetenschap, innovatie en bestaande, bewezen modellen. Daardoor is ons persoonlijkheidsrapport completer dan alle andere.

Unieke objectieve stemanalyse

Onze methode is objectief en haalt het menselijke oordeel uit de test. Dat is belangrijk, want iedere menselijke adviseur brengt eigen ervaringen en oordelen met zich mee, hoe goed bedoeld ook. Een objectieve, data-gedreven test zorgt ervoor dat zulke oordelen niet mee kunnen spelen. Hetzelfde geldt voor achtergrond, etniciteit, opleiding of leeftijd.  Dat is wel zo eerlijk.

Je krijgt antwoorden op vragen als:

  • Wat voor type persoon ben ik?
  • Welke werkomgeving past het beste bij mij?
  • Welke leerstijl past het beste bij mij?
  • Welke beroepscategorieën en beroepen passen bij mijn persoonlijkheid?
  • Hoe scoor ik op 29 belangrijkste competenties?

Hoe ziet het rapport eruit?

Het persoonlijke rapport geeft een compleet beeld over jezelf. Omdat we de data toepassen op meerdere beproefde testmethodes geven we je zo een veel breder beeld dan je normaal gesproken uit één test krijgt. Geen lastige vragenlijsten, alleen tellen tot 100. Zo geven we ook aan wat je met de resultaten kunt, bijvoorbeeld welke banen bij je passen, welke competenties je verder kunt ontwikkelen en wat de kansen zijn op het vinden van een baan in die richting.

Je stem zegt alles. Tel tot 100, dan laten wij je zien wie je bent en wat je kunt.